Funksjoner og løsninger

Vi tilbyr en ny og innovativ måte å arbeide med anbud og tilbud i kompetansebedrifter.

Vår løsning er både et salgsverktøy som hjelper deg å selge ditt teams ekspertise, samtidig som det gjør det enkelt å lage optimal og skreddersydd salgsdokumentasjon.

Dataen kan eksporteres på egendefinerte maler som sparer mye tid for brukerene.

Vårt masterdata-system organiserer og behandler kunnskap og erfaring på tvers av alle CV-er samt de forskjellige referanseprosjektene.

Ved å gjøre dette gir CV Partner deg en oversikt over kunnskapen i hele din organisasjon. Løsningen setter hver enkelt prosjektdeltakers bidrag inn i hele prosjektets- eller selskapets kontekst.

Resultatet er en raskere og mer effektiv anbudsprosess med elegante, skreddersydde profesjonelle dokumenter levert til kundene.

Vårt produkt gir deg full kontroll over hvordan du bygger en strukturert kunnskapsdatabase i ditt firma. Vi hjelper deg med å overkomme utfordringene med å selge kunnskap i dagens krevende marked.

En strømlinjeformet arbeidsflyt

Erstatt individuelle og varierende rutiner i din organisasjon ved å samle alt-i-ett, brukervennlig system. Kombiner kunnskapen til HR, salg og konsulenter med en strømlinjeformet prosess for å skape gode tilbud eller svare på anbud, RFP, RFI eller RFQ’er.

Master CV-en - Et sted hvor alt er oppdatert

Få full kontroll over all kompetansen og rollene til en konsulent i en Master CV. Master CV-en inneholder et komplett, oppdatert bilde av alle unike erfaringer og prosjekter.

Dataene i Master CV-en kan brukes som byggeklosser for å enkelt og raskt kunne lage nye skreddersydde CV-er. Velg relevant kunnskap og erfaring fra din Master CV og eksporter de i det formatet du ønsker, skreddersydd til mottakeren. 

Med vår unike CV-løsning har du ett sted hvor alle brukere enkelt kan oppdatere og vedlikeholde sin informasjon. Løsningen er rask og enkel å bruke, noe som fører til at flere oppdaterer sin CV, oftere.

Referanseprosjekt

Vinn nye kunder ved å fremheve verdien ditt firma har levert tidligere. Bruk referanseprosjekt-verktøyet for å kunne fokusere på deres tidligere erfaringer og prestasjoner.

Et referanseprosjekt tilbyr innsikt i hvordan din organisasjon har løst kunders utfordringer. Søk og legg til relevante prosjekt-erfaringer og kopier de inn i tilbud med ett klikk. Eksporter disse dokumentene på samme måte som med CV-ene.

Skreddersydde tilbud. Hver gang.

Skreddersy de utvalgte dokumentene med noen få klikk. Bruk så egendefinerte og veldesignede maler for å raskt kunne presentere kunnskapen og erfaringene deres. Du trenger ikke lenger formatere, klippe og lime i CV-er.

Krever kunden dokumentasjon på egen mal? Ikke noe problem, tilpass dine egne maler til kundens behov, og eksporter CV-ene i tilbudet med det ønskede innholdet og utseendet.

Velg ut Master CV-er og referanseprosjekt; men velg kun den informasjonen som er relevant for akkurat dette tilbudet eller kunden. Inkludér eller ekskludér felter med noen få tastetrykk for å tilpasse tilbudet ytterligere.

Offisielle prosjektbeskrivelser

Du trenger ikke lenger vente på at ansatte skal oppdatere sine CV-er når det passer dem. Opprett et prosjekt og skriv en felles, offisiell prosjektbeskrivelse som så kan legges til i hvert team-medlem sin CV. 

Resultatet er at ansatte oftere oppdaterer og vedlikeholder sin CV, CV-en får bedre beskrivelser samt at de blir mer konsistente med organisasjonens mål og kommunikasjonsstrategi. Alle ansatte drar nytte av et brukervennlig system som gjør at de sparer mye tid på å stadig oppdatere sin CV.

Data og datakvalitet

Konsistent data

Vår Masterdata-tilnærming betyr at du får mer konsistent innhold og data. Prosjektdetaljer og kategorier kan pre-defineres i deres Masterdata for økt konsistens og profesjonalitet.

Med Masterdata kan man enkelt og sikkert endre feil som orddeling og feilstavelser, eller man kan endre ordlyden slik at innhold på tvers av alle CV-er og referanser i databasen holdes oppdatert og gjenspeiler fokusområdet til firmaet.

Konsistente prosesser

CV- og referansemaler lages i det formatet og med det utseendet ditt selskap bruker. På den måten kan en ha standardiserte dokumenter på tvers av organisasjon, språk, lokasjon eller avdeling.

CV Partner er en plattform som dekker alle behov innen CV-er og referanser og gjør at alle ansatte enkelt kan bidra til at dere vinner flere kunder.

Unik søkefunksjonalitet

Vårt fleksible søkefelt gjør at du enkelt kan søke etter data, erfaringer og kunnskap som best passer ditt behov der og da. Man kan skape relevante kategorier for å gruppere data, samt ha fritekstsøk på tvers av felter i CV-er og prosjekter. Man kan også kombinere søk med ulik erfaring og kompetanse. Resultatene fremstilles raskt, elegant og viser den fulle konteksten av søketreffet.

Bruk seksjonene våre til å skape unike søkeresultater:

 • Personlig informasjon
 • Sammendrag
 • Prosjekterfaring
 • Kompetanse
 • Industrierfaring
 • Sertifiseringer
 • Kurs
 • Presentasjoner
 • Utdannelse
 • Arbeidserfaring
 • Verv
 • Publikasjoner
 • Språk
 • Referanser
 • ...og mye mer!

Fleksibilitet

Hver organisasjon og hvert tilbud er forskjellig. Vi har utviklet et system som tilpasser seg deres spesifikke behov. Legg til eller ta bort tilgang til funksjonalitet for brukerne. Design CV- og referanseprosjekt-maler til å passe hvert tilbud. Eksporter et komplett anbud til Word eller PDF format for full fleksibilitet.

Skybasert - tilgjengelig på alle plattformer

Et kraftig, sikkert og meget effektivt verktøy; allikevel overraskende enkelt å implementere og vedlikeholde. Mange interessenter kan bidra uavhengig av lokasjon eller platform. Et meget fleksibelt verktøy møter behovene til moderne selskap og deres ansatte. Bruk vårt API til å lage integrasjoner og koble til andre systemer ditt selskap bruker i dag.

Kom igang idag!

Våre kunder sparer tid og lager bedre tilbud enn noen gang. Nå kan også du dra nytte av fordelene med CV Partner! Om du ikke har noe system enda, eller om du vil migrere fra en eksisterende løsning - vil vi hjelpe deg steg for steg gjennom prosessen. Vi tilpasser oss ditt behov og størrelse!

Thank you, we will contact you!
Oops! Something went wrong, please try again